Sušené ovoce
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...
Mrazem sušený banán nakrájený na plátky. Chuť i barva je zachována jako u čerstvého banánu, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel.
Jablka vypěstovaná v českých sadech našimi ekofarmáři.
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...
Mrazem sušené plátky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...
Mrazem sušené mango nakrájené na tenké plátky. Chuť i barva je jako u čerstvého mango, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel.
Směs ořechů a sušeného ovoce v dárkovém balení pro paní učitelku. Namícháno pro relax a pevné nervy :-)
Velmi výrazná kyselá chuť mochyně je skvělým zážitkem pro všechny gurmánské dobrodruhy.
Darujte dětem opravdu zdravé mlsání bez přidaného cukru. Kombinace nejoblíbenějších ořechů a ovoce v přirozené podobě je to co děti potřebují.
Rozinky jsou nejuniverzálnější sušené ovoce. Hodí se do kaší, do cereálních směsí či do jogurtu, které krásně osladí. Využijete je při pečení sladkého pečiva a buchet i při...
Mrazem sušené švestky. Chuť i barvu mají jako čerstvé, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel.